Foto: Damhoeve vanuit de lucht.

Open dag bij Damhoeve Buiten Gewoon Wonen in Hoonhorst

HOONHORST - De medewerkers van Damhoeve Buiten Gewoon Wonen voor ouderen organiseren een open dag. Op zaterdag 20 mei zijn alle belangstellenden van 10.30 tot 16.00 uur welkom om het woonzorgproject te komen bekijken.

Het project biedt een unieke vorm van dementiezorg. Op de locatie van Zorgboerderij Damhoeve aan de Ganzepanweg – tussen de buurtschappen Hoonhorst en Wijthmen – zijn twintig zorgappartementen gebouwd voor mensen met dementie die 24 uurs zorg nodig hebben. Buiten Gewoon Wonen is een project naast de zorgboerderij, waarmee eigenaren Gert van Dam en Ina Brinkhuis in 2011 van start gingen op hun melkveebedrijf. De twintig woningen van het zorgcomplex omvatten twee rijen van elk tien appartementen, verbonden door een ontvangstruimte met het uiterlijk van een hooiberg. Er wordt kleinschalige en individuele zorg geboden in een weidse, natuurlijke omgeving, met de dieren en bloemen van de zorgboerderij. Vier van de twintig woningen zijn geschikt voor echtparen.

Damhoeve Buiten Gewoon Wonen, Ganzepanweg 2b, Dalfsen, tel. 06 4606 1697, e-mail: [email protected] en website: www.damhoeve.nl

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency