Inschrijven voor Datrion 2023 mogelijk vanaf 15 mei

DALFSEN – Sportievelingen kunnen dit jaar in Dalfsen weer meedoen aan de ‘Dalfser triatlon’ oftewel de Datrion met drie onderdelen: de Wandel3daagse, de Fiets3daagse en de Zwem4daagse.

Deelnemers kunnen kiezen om een, twee of drie dagen aan elk onderdeel deel te nemen en daarvoor dan een bronzen, zilveren of gouden medaille krijgen. Het is voor veel Dalfsenaren, naast de gezelligheid en saamhorigheid, een mooie uitdaging om gezond(er) en fit(ter) de zomer in te gaan.

KabouterDatrion

Vanaf 2019 is er speciaal voor kleuters van 4-6 jaar de KabouterDatrion met een aangepast parcours en kortere afstanden. Kinderen krijgen al een gouden medaille als ze aan elk onderdeel één dag meedoen. Doen ze dit samen met papa/mama/opa/oma dan krijgen ook zij een medaille.

Datrionpas

Alle deelnemers ontvangen op de 1e of 2e avond, voorafgaand aan de Wandel3daagse een eigen Datrionpas. Deze pas is gekoppeld aan de deelnemer en wordt elke avond bij de start meegenomen als bewijs van deelname.

Uitreiking

Aan alle Datrion deelnemers worden de welverdiende medailles uitgereikt door het college van burgemeester en wethouders. De feestelijke uitreiking is op dinsdag 4 juli vanaf 19.30 uur bij Trefkoele+.

Kosten

Deelname aan de Datrion is gratis. Voor deelname aan de Wandel3daagse, Fiets3daagse en Zwem4daagse moet wel inschrijfgeld worden betaald. Meer informatie staat op www.kerngezonddalfsen.nl.

Inschrijven

Inschrijving voor de Datrion 2023 kan vanaf maandag 15 mei 2023 via de sportwebsite www.kerngezonddalfsen.nl. Lukt het aanmelden niet, graag even een mailtje sturen naar [email protected] met aanmelding gegevens kind(eren) dan helpen we jou hiermee.

Data

De evenementen zijn op:

Wandel3daagse: 7, 8 en 9 juni

Fiets3daagse: 19, 20 en 21 juni

Zwem4daagse: 27, 28, 29 en 30 juni

KabouterDatrion: 8 juni, 20 juni en 28 juni

Uitreiking: dinsdag 4 juli 19:30 (locatie: Trefkoele+)

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency