Foto: jubilarissen en afscheid-nemers met burgemeester Erica van Lente. Foto: Marcel van Saltbommel.

Huldigingen en afscheid bij Brandweer Lemelerveld

LEMELERVELD - Op de jaarlijkse brandweeravond in Lemelerveld werd afscheid genomen van vier brandweervrijwilligers met een totale ervaring van 108 jaar.

Brandweer Lemelerveld hield vrijdagavond de jaarlijkse receptie in de kazerne. Evenals in Dalfsen, waren hier ook veel oud-leden met hun partners op afgekomen. Het werd een bijzondere avond in Lemelerveld, waar afscheid werd genomen van vier brandweervrijwilligers met een totale ervaring van 108 jaar.

Huldiging

Na de openingsspeech door ploegleiders Gerard Heerink en Frank Overgoor, werden twee jubilarissen gehuldigd en zij kregen de versierselen opgespeld uit handen van teamleider Erik Pluim.
Remco de Vos vanwege zijn 12 ½ jarig lidmaatschap en David ten Broeke omdat hij al 25 jaar deel uitmaakt van de ploeg. Daarna werden de vier afscheid-nemers persoonlijk toegesproken door collega’s uit de groep. Na 11 jaar heeft Gerda Hagen-Besten afscheid genomen van de ploeg. Ronnie Eilert verlaat de brandweer Lemelerveld na 30 jaar, Lex van den Berg na 31 jaar en na maar liefst 36 jaar is John Exel ook gestopt als brandweerman.
Uit handen van burgemeester Erica van Lente ontvingen zij allen een prachtige oorkonde en een medaille als blijk van waardering mede namens Zijne Majesteit de Koning.

Foto's onder: Marcel van Saltbommel. Klik op het pijltje voor de volgende foto.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency