Foto: de jubilarissen met burgemeester Erica van Lente. Foto: Marcel van Saltbommel.

Twee jubilarissen bij Brandweer Dalfsen

DALFSEN - Op de jaarlijkse brandweerreceptie in de Dalfser brandweerkazerne werden twee leden gehuldigd en nam een lid afscheid.

De jaarlijkse brandweerreceptie werd donderdagavond 4 januari gehouden in de Dalfser brandweerkazerne. Naast de huidige brandweerploeg, waren ook veel oud-leden met hun partners naar deze avond gekomen, zodat deze een hoog reünie-gehalte kreeg. Ploegleider Wilko Jan van Niejenhuis opende de avond en stond stil bij het jaar 2023, waarin diverse bijzondere en heftige gebeurtenissen zijn gebeurd. Burgemeester Erica van Lente bedankte de trouwe inzet van de vele vrijwilligers en vond het fijn dat de gemeenschap op zo’n ploeg kan rekenen bij nacht en ontij.

Jubilarissen

Er waren deze avond twee jubilarissen: Juliëtte Hagewoud zit totaal 12 ½ jaar bij de brandweer. Ze begon in Ruinerwold, waarna Juliëtte lid is geweest in Ommen en na haar verhuizing nu bij de brandweer in Dalfsen. Jan van Leussen, bekend van de Welkoop, werd gedecoreerd voor zijn 20 jarig jubileum.

Afscheid

Na tien jaar nam Brandweer Dalfsen afscheid van Ronald Schepers. Hij ontving uit handen van de burgemeester een prachtige oorkonde en medaille van het ministerie Openbare Orde en Veiligheid. Zie de foto hieronder, van Schepers met burgemeester Erica van Lente. Foto: Marcel van Saltbommel.

 

 

 

(evt. foto 2, hoeft niet per se mee) Ronald Schepers met burgemeester Erica van Lente.

 

 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency