Foto: Dorien Tuin en Sabine ter Wee.

Heel Nieuwleusen wandelt voor Pink Ribbon

NIEUWLEUSEN - Onder de naam ‘Wandel jij mee? Nieuwleusen in actie voor Pink Ribbon’ organiseren Sabine ter Wee en Dorien Tuin op zondag 1 oktober een wandeltocht om geld in te zamelen voor Pink Ribbon.

In Nederland krijgt één op de zeven vrouwen de diagnose borstkanker. Jaarlijks zijn dat bijna 16.000 diagnoses. Sabine en Dorien kregen de diagnose ook, bij beide nu een aantal jaar geleden. “Gelukkig gaat het met ons nu goed, maar we weten als geen ander hoe belangrijk het is dat er meer bekend wordt over de ziekte en de mogelijke behandelingen. Daarom vinden we het zo belangrijk dat er meer geld beschikbaar komt voor onderzoek,” aldus Sabine en Dorien.

Wandeltocht Pink Ribbon

Zij sloegen de handen ineen en organiseren op zondag 1 oktober een wandeltocht door Nieuwleusen. “Deelnemers kunnen kiezen om 5 of 10 kilometer te wandelen, in beide gevallen is de start en finish bij Proeflokaal Zuid. Starten kan tussen 14.00 en 16.00 uur. We vinden het erg gezellig als wandelaars na de wandeling ook daar nog blijven voor een gezellig drankje samen. En extra leuk: Proeflokaal Zuid schenkt de opbrengst van alle verkochte borrelplanken ook aan Pink Ribbon.” Voor alle wandelaars die zich aanmelden, ligt bij de start een route klaar en een handgemaakt Pink Ribbon speldje, gemaakt door de moeder van Dorien.  

Aanmelden kan via het online formulier, een donatie voor Pink Ribbon kan gedaan worden via de speciale actiepagina van de dames: https://acties.pinkribbon.nl/fundraisers/sabineendorien/zelf-iets-organiseren

 

 

 

 

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency