Aanrijding Backxlaan met twee gewonden

NIEUWLEUSEN - Op de Burg. Backxlaan in Nieuwleusen zijn donderdagavond twee mensen gewond geraakt na een aanrijding ter hoogte van de Den-Hulst N377. De auto's reden elkaar tegemoet waarbij vermoedelijk één van de voertuigen op de weghelft van de tegenligger is gekomen.

Vanwege het feit dat er bij de melding werd gesproken over nog één inzittende in het voertuig, is de brandweer ook opgeroepen. Brandweer Nieuwleusen heeft de deur opengemaakt en het slachtoffer overgedragen aan het ambulancepersoneel. De bestuurders van beide voertuigen zijn zonder spoed naar het ziekenhuis in Zwolle vervoerd voor een controle. Beide voertuigen liepen veel schade op en zijn afgesleept door een bergingsbedrijf. Een derde auto raakte erbij betrokken, dit voertuig stond geparkeerd voor het nieuwe appartementencomplex aan de Burg. Backxlaan. Deze auto was nog rolbaar en werd niet afgesleept.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency