Flash wint Vechtdalderby royaal van Volco Ommen

NIEUWLEUSEN - De dames van Flash Nieuwleusen speelden zaterdag tegen Volco Ommen. De 'heen'wedstrijd in Ommen verloor de nummer drie van de 2e Divisie A, maar deze keer won Nieuwleusen met 3-1.

Flash speelde zelfbewust met combinaties, veel servedruk en pakte de eerste set met 25-20 (1-0). In de tweede set ging dat op dezelfde voet voort en zorgde de constante druk voor een overtuigende 25-17 en dus 2-0. Set drie begon Volco met een 0-1 voorsprong, maar maakte Noa een serveserie van vijftien keer, waarbij de helft als ace of ketser. Daarna werden een paar side-out ralleys gespeeld en kon op 20-9 Céline (15) haar debuut in het Nieuwleuser vlaggenschip maken. Ze scoorde drie keer op rij en met 25-9 werd het 3-0. Nieuwleusen haalde het bonuspunt niet binnen. Volco pakte de laatste set dan ook verdiend.
Flash Nieuwleusen speelt zaterdag in Groningen. Nog drie ronden te gaan in de race om promotie.