S.V. Nieuwleusen wint met moeite van Dieren

NIEUWLEUSEN - S.V. Nieuwleusen speelde zaterdag tegen V.V. Dieren. Na iets meer dan 90 minuten ging S.V. Nieuwleusen na een 1-2 overwinning met de drie punten huiswaarts.

S.V. Nieuwleusen begon goed aan de wedstrijd. Aan het begin van de eerste helft hadden Thomas Koobs en Randy Vink mogelijkheden om de leiding te nemen, maar deze werden niet verzilverd. Het directe spel van Dieren maakte het de verdediging van S.V. Nieuwleusen enkele malen best lastig. Beide clubs scoorden niet voor rust.

Na rust

In de tweede helft een zelfde spelbeeld: S.V. Nieuwleusen zocht de aanval, maar Dieren voetbalde zich daar goed onderuit. In de 52e minuut nam Dieren de leiding. Door matig ingrijpen van de Nieuwleusen defensie, schoot Teun van Uum de bal achter Tim Hoogenkamp: 1-0. Dit was het sein voor S.V. Nieuwleusen om nog aanvallender te gaan voetballen en dit zorgde voor de aansluitingstreffer van Randy Vink in de 74e minuut. In de 85e minuut kopte Bas Evenboer een prachtige voorzet van Roy in ’t Veld achter doelman Olijslager: 1-2.
Zo reisden de Nieuwleusenaren met drie terug en behoudt de club de aansluiting met koploper ATC.

Volgende wedstrijd

Zaterdag 23 maart speelt S.V. Nieuwleusen om 14.30 uur thuis tegen Oranje Nassau uit Almelo.

Scoreverloop

52e min. 1 – 0 Teun van Uum
74e min. 1 – 1 Randy Vink
85e min. 1 – 2 Bas Evenboer

Opstelling S.V. Nieuwleusen

Doel: Tim Hoogenkamp
Verdediging : Leon de Raad (30e min. Sander Bollemaat), Saake Malestein, Roy Bollemaat, Nemo Hekkert, (65e min. Kris Tinholt)
Middenveld: Tom Vasse (46e min. Bas Evenboer) Stijn Hoeksta (60e Tieme Brinksma), Roy in ’t Veld, Thomas Koobs (90e min. Niels Koets)
Voorhoede: Randy Vink, Reinier Meijerink