Foto: Flash Nieuwleusen DS1.

Flash Nieuwleusen dames oefenen in de beker

NIEUWLEUSEN - Dames 1 van Flash Nieuwleusen speelde twee wedstrijden in de eerste ronde van de Nevobo-beker in een tweeluik in Vorden. Voor het eerst met de nieuwe trainer Gerjan Heerkes, dus hert was nog even aan elkaar wennen.

De eerste wedstrijd was tegen DOK Dwingeloo, die Flash ook in de competitie tegen gaat komen. Het team speelde al best goed, tegen een team dat gemiddeld nog jonger is dan zijzelf, en Flash bleef dan ook aan de goede kant van de score. Alleen de derde set begonnen ze niet scherp. Dat resulteerde in een grote achterstand in het begin. Zelfs die kon Flash bijna repareren, maar dus net niet: het werd 3-1.

Tweede wedstrijd

DOK had al met 0-3 verloren van thuisploeg Dash, dat uitkomt in de 1e Divisie en vorig jaar een sterk seizoen afsloot met #4. Tegen die ploeg kon Flash eigenlijk elke set over grote stukken van sets goed partij bieden. Dash speelde 'vaster' en kon in elke set een beslissend gaatje slaan, waarop Flash niet het juiste antwoord had.

Zaterdag begint de competitie en gaat Flash naar Groningen om tegen Oranje Nassau te spelen.

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency