Ernstig ongeval op de Hoofdweg in Balkbrug

VECHTDAL - Zaterdagochtend is een fietsster ernstig gewond geraakt bij een aanrijding tussen een personenauto en de fiets. Het voorval vond plaats halverwege de Hoofdweg nabij de woning van het slachtoffer. De fietsster is door de automobilist aangereden waarna de auto in de sloot tot stilstand kwam en het slachtoffer op de weg bleef liggen.

Het ambulancepersoneel heeft medische ondersteuning gekregen van een trauma-arts van het Mobiel Medisch Team. De traumaheli was binnen 20 minuten vanaf vliegveld Eelde op de ongevalslocatie aanwezig. De arts is met de ambulance meegereden naar het ziekenhuis in Zwolle. Vanwege de ernst van het ongeval heeft de politie uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht. Verkeersspecialisten uit Twente en een speciaal droneteam van politie Noord-Oost Nederland hebben beelden gemaakt en metingen verricht. Hierdoor moest de Hoofdweg enkele uren afgesloten worden.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency