Foto: Zangeres Esther Groenenberg komt met haar band naar De Stoomfabriek (foto: Dirk Schreuders).

De Stoomfabriek komt met nieuw seizoensprogramma

DALFSEN - Theater De Stoomfabriek in Dalfsen heeft het programma grotendeels gereed voor het komende seizoen. Zowel grote als kleine namen maken vanaf september 2019 hun opwachting in het theater aan de Vecht.

Want wie groot wil worden, moet nu eenmaal klein beginnen. Bij de kindervoorstellingen bijvoorbeeld. Komend jaar staan onder meer VET Kindercabaret, De Gruffalo van theatergezelschap Meneer Monster, de Dribbel minishow en Agent en Boef op het programma. Op cabaretgebied verwacht De Stoomfabriek onder meer Lonneke Dort (cabaretière, kleinkunstenares en deelnemer aan De Slimste Mens), het duo Matroesjka en Alex Ploeg (Klikbeet) en het paardencabaret van M.K. de Manvan. Op muziekgebied zijn bekende(re) namen te verwachten als  Ernest Beuving, Angela Groothuizen, Joris Linssen, Charlotte Haeson, Esther Groenenberg, Michael Prins (winnaar van het tweede seizoen van De Beste Singer Songwriter) en de tributeband Sound of Silence, die ‘The Story of Simon & Garfunkel’ voor het voetlicht brengen.

Zelfs revue staat op het programma. Het Twentse gezelschap Gewoon Aans staat op de planken met ‘Kiek oet’, Debby Petter komt in een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog vertellen over geluk. Stephanie Struijk speelt en zingt liedjes van zichzelf en anderen.

Traditiegetrouw is klassiek ruim vertegenwoordigd. Op dit gebied verwelkomt De Stoomfabriek onder meer violiste Carla Leurs en pianist Jeroen van Veen, maar ook het Matangi & Viride Kwartet, bestaande uit gevestigde musici en musici die aan het begin van hun carrière staan.

Het volledige overzicht van het nieuwe seizoen is terug te vinden op www.theaterdestoomfabriek.nl. Hier zijn ook al kaarten te reserveren.

 

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency