Zeer ernstig ongeval in Dalfsen

DALFSEN - In de nacht van vrijdag op zaterdag is er een ernstig verkeersongeval gebeurd op de Welsummerweg in Dalfsen.

Iets voor één uur vannacht werden de hulpdiensten opgeroepen voor deze melding. Meerdere ambulances, politie eenheden, brandweer Dalfsen en een traumateam uit Eelde/Groningen kwamen ter plaatse en hebben hulp verleend aan de slachtoffers. Na deze hulpverlening zijn politiemedewerkers van de afdeling Forensische Opsporing / team verkeer begonnen aan een uitgebreid sporenonderzoek. Aan het einde daarvan werd de Dalfser brandweer wederom opgeroepen om het wegdek te reinigen. Tussendoor hadden de brandweerlieden nog een oproep om uit te rukken naar het Pleijendal.

Bij het ongeval is een 46 jarige fietser om het leven gekomen. De fietser kwam in botsing met een personenauto die bestuurd werd door een 28 jarige man uit Dalfsen. De fietser  is ter plekke overleden. De automobilist reed verderop tegen een boom en kwam tot stilstand, de bevrijding van de bestuurder heeft drie kwartier in beslag genomen en de Dalfsenaar is daarna met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht.

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency