Foto: De prijswinnaars met organisatoren Arenda Brinkman (links) en Karin Esman (rechts). Foto: Marcel van Saltbommel.

Winnaars van fotowedstrijd Open Bedrijvendag Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Drie winnaars namen onlangs hun prijs van de fotowedstrijd in ontvangst bij Partycentrum De Deel.

Tijdens de Open Bedrijvendag op 5 oktober in Nieuwleusen hadden de organisatoren een fotowedstrijd georganiseerd voor de bezoekers. Daarmee waren mooie prijzen te winnen. De eerste prijs is voor J. Domine uit Staphorst: met vijf personen thuis opgehaald worden met een limousine en eten bij Fusion Plaza Zwolle. De tweede prijs is voor F. Brinkman uit Nieuwleusen, cadeaubonnen ter waarde van 100 euro. De derde prijs is voor Nicole Vink uit Nieuwleusen, vier kaartjes voor de voorstelling De Bende van Beuving.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Prijswinnaar bij Aannemersbedrijf Heetebrij

Lars Gunnink heeft de prijsvraag van Aannemersbedrijf Heetebrij gewonnen, tijdens de Open Bedrijvendag op 5 oktober. Hij is nu trotse eigenaar van een Panasonic accuboormachine. Lars zegt dat hij deze zelf in gebruik gaat nemen omdat zijn vader en moeder er al eentje hebben.:) Van harte gefeliciteerd Lars en veel klus-plezier ermee.

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency