Foto: vlnr. achter: winnaar Klaas Kreule, Gerrie van Lenthe (Voedselbank) en eigenaar Luuk Tijs van Plus Luuk Tijs. Op de voorgrond vlnr. Aalt de Weerd en Gerjan Kappert (Supportersvereniging USV). Foto: Marcel van Saltbommel.

Winnaar bingo USV schenkt cheque aan Voedselbank

NIEUWLEUSEN - De winnaar van de muziekbingo en Supportersvereniging USV schonken een cheque van 500 euro aan Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen.

Op zaterdag 9 januari hield voetbalvereniging USV een digitale nieuwjaarsreceptie. Compleet met allerlei nieuws-items én een muziek-bingo die door de Supportersvereniging USV was georganiseerd.

Hoofdprijs

De hoofdprijs betrof 1 minuut gratis winkelen bij supermarkt Plus Luuk Tijs en de winnaar van deze prijs, Klaas Kreule, stelde deze prijs ter beschikking aan Voedselbank Dalfsen/Nieuwleusen. De Supportersvereniging USV besloot spontaan om dit mooie gebaar te verdubbelen. Vanmorgen (zaterdag) overhandigde Klaas (alias Appie) Kreule het bedrag aan de Voedselbank, samen met een afvaardiging van Supportersvereniging USV. Het bedrag is te besteden bij Plus Luuk Tijs en eigenaar Luuk Tijs stelt de gewenste artikelen beschikbaar tegen een gereduceerde prijs.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency