Foto: Marcel van Saltbommel

Wielrenner met spoed naar ziekenhuis na ongeval Lichtmis

NIEUWLEUSEN - Dinsdagmiddag is een wielrenner gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. Het voorval vond plaats nabij Piri Piri en de oprit van de A-28 richting Meppel.

De wielrenner heeft vermoedelijk geen voorrang verleend aan de personenauto die de A28 wilde oprijden richting Meppel. De fietser droeg gelukkig een helm en kwam terecht op een motorkap die bij een aanrijding naar beneden schuift en voorzien is van een airbag bij de voorruit. Desondanks raakte zowel de fiets als de auto zwaar beschadigd door de aanrijding. Om alle sporen vast te leggen werd de oprit tijdelijk voor al het verkeer afgesloten. Hetgeen in de spits voor enige filevorming zorgde. Een enkele weggebruiker reageerde heftig met armgebaren richting de wegbeheerders. De bestuurder van de auto heeft geen letsel bij het ongeval opgelopen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency