Weer winst voor korfballers d’Ommerdieck

NIEUWLEUSEN - De korfballers van d’Ommerdieck speelden de returnwedstrijd tegen Wit Blauw in Kampen

Thuis verloor d’Ommerdieck met 12-14, nu werd het 11-16 voor de Nieuwleusenaren. Na lange tijd afwezigheid stond Miranda Huzen weer in de basis opstelling.

In het begin ging het spel gelijk op maar na vijftien minuten kwam d’ Ommerdieck goed op schot en was de ruststand 3-7. Ook na rust bleef d’Ommerdieck goed doorgaan tot de stand 3-11. Wit Blauw kwam wel een stuk terug  en zo werd de eindstand 11-16.

Doelpuntenmakers: Gerja Eykenaar 6x, Agnes Compagner 3x, Jasper Batterink 2x, Carlijn Haan 2x, Lisanne Teeuwsen, Robert Batterink en Gert Timmerman allen 1x. Door deze overwinning staat d’Ommerdieck op de derde plaats.

Zaterdag 25 juni speelt d’Ommerdieck tegen koploper Hellas’63 in Nunspeet. Bij winst kunnen zij tweede worden.