Foto: het optreden van Excelsior in de Cyriacuskerk in Dalfsen.

Week van de Amateurkunst feestelijk van start in Dalfsen

DALFSEN - Zaterdag is de Week van de Amateurkunst (WAK) in Dalfsen van start gegaan en deze duurt nog tot en met komende zondag.

Het thema is ‘Erop uit!’ en daar gaven al heel wat bezoekers gehoor aan, afgelopen weekend. Excelsior trad zaterdagmiddag op in de Cyriacuskerk en velen liepen even binnen om na lange tijd weer live muziek te kunnen horen. Zondag was de opname van WAK Live waarop via het YouTube-kanaal kunst en cultuur werd uitgezonden. Het live programma is opgenomen in de Stoomfabriek en belangstellenden kunnen dit alsnog bekijken.

Website WAK

Alle workshops en optredens die deze week nog plaats vinden, zijn te vinden op de website van WAK Dalfsen. Zoals bijvoorbeeld het openluchtconcert dat Jeugd Symphonie Orkest De Vuurvogel verzorgt op donderdag 16 september buiten bij kulturhus De Spil. Bente van der Steeg, bekend van de laatste editie van The Voice Kids, speelt mee als soliste. Voor het gehele programma, met workshops, open repetities, ‘kunstgreep’ voor kinderen, optredens en dergelijke, kijk op de website www.wakdalfsen.nl  Per activiteit staat hoe je je aan kunt melden.

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency