Volop voetbalactiviteiten bij S.V. Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - In deze tijd waarin de ene annulering na de andere volgt lijkt het een verkeerde titel, maar niets is minder waar. Op de eerste zaterdag na de afkondiging dat de voetbalcompetities voor het amateurvoetbal tenminste 4 weken stil worden gelegd, werd er door de jeugd van S.V. Nieuwleusen toch nog volop gevoetbald op sportpark 't Klaverblad. Uiteraard met inachtneming van alle geldende maatregelen.

Voor jeugdteams (ook JO19) geldt geen beperking in de groepsgrootte en ook hoeven zij onderling geen afstand te houden tijdens de training. Zij mogen ook onderlinge trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging. Zo voetbalde JO12-1 aangevuld met JO13-3 jongens voor het eerst op een groot veld tegen JO13-2, wat een heel vermakelijke wedstrijd opleverde. JO13-1 had een onderling wedstrijdje georganiseerd en ook de jongste voetballertjes die 4 tegen 4 spelen hadden zaterdagochtend veel speelplezier.  

In de middag hadden de JO19 trainers een onderling mix-toernooi georganiseerd waar de jongens van JO19-1, JO19-2 en JO19-3 voor uitgenodigd waren. Zo’n 30 jongeren streden fanatiek om de eer.

Ook de komende zaterdagen vinden er voor de jeugd tal van activiteiten plaats, zo probeert de club de jongens en meisjes naast hun doordeweekse trainingen ook op de zaterdagen bezig te houden. Deze activiteiten vinden helaas zonder toeschouwers plaats, maar dat maakt het plezier van de jonge voetballers er niet minder om.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency