Volop ‘natuurlijk’ genieten in het Heidepark

LEMELERVELD - Met ruim zeshonderd bezoekers per dag beleeft het Heidepark met deze tropische temperaturen topdagen. Het fraai gelegen natuurzwembad met zandstrand en ligweide trekt niet alleen vakantiegangers van de gelijknamige camping of inwoners uit Lemelerveld. Ook mensen uit de wijde omgeving, waaronder Zwolle, Deventer en Hardenberg hebben het Heidepark ontdekt.

Voor de bezoeker is er veel te beleven, een verkoelende duik, met het trekvlot naar het eiland of balanceren op het vlot. Het is ook mogelijk te zonnebaden op het strand of in het gras. Genieten van een hapje, drankje of verfrissend ijsje kan in de serre of op het terras van het dit jaar opgeleverde hoofdgebouw.

Klimbos

Om een ‘dagje uit’ compleet te maken kan er tegen betaling worden geklommen in het klimbos, dat in 2021 in gebruik is genomen. Er zijn vier routes die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraad. Voor de allerkleinsten is er een kabouterdorp dat is afgescheiden van de zwemplas. Zij kunnen spelen in de kabouterhuisjes en zandbak, glijden van de glijbaan en springen op de grote paddenstoel airtrampoline. Ook is er een pad met ‘paalkabouters’ en leuke opdrachten.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency