Foto: Een voorbeeld van één van de ansichtkaarten

Volleybalvereniging Flash verrast leden met een kaartje

NIEUWLEUSEN - Zoals bij elke sportvereniging kwam ook bij volleybalvereniging Flash abrupt een einde aan het lopende seizoen. Voor de leden een gemis van de wekelijkse trainingen en de wedstrijden op zaterdag. Ook bij Flash bleek het niet alleen te betekenen het missen van je sport, maar zeker ook de gezelligheid er omheen.

Deze verstoring betekende ook het stopzetten van de competitie die voor vele Flash teams toch erg spannend was. Na de 5 (winter)kampioensteams in december, was nu het dubbele aantal teams in de race voor het kampioenschap in april. Enkele weken geleden heeft de Nederlandse Volleybalbond de regels voor de promotie/degradatie in de dames competitie aangepast en dat resulteerde voor Flash in een promotie van het 1e damesteam naar de 2de divisie en het 3de damesteam zal volgend seizoen uitkomen in de promotieklasse. Daarnaast zijn er nog 8 teams die ook heel dichtbij het kampioenschap waren in het huidige seizoen: MA1, MC1, N6-3, N5-4, N4-2, N3-1, N2-2 en N2-1.

Met zoveel teams zo dichtbij een geweldig eindresultaat kan Flash alleen maar trots zijn op de prestaties van haar leden. Daarom heeft de vereniging afgelopen weekend al haar leden verrast met een kaartje. Om de (kampioens)teams te feliciteren en, zodra het weer mogelijk is, een taart aan te bieden om deze prestatie met elkaar te vieren. Ook om al haar leden te laten weten dat er aan hun gedacht wordt en dat er naar uit gekeken wordt om weer samen te volleyballen zodra dat weer kan.

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency