Foto: zondagmiddag op het Bakfeest in Dalfsen. Foto: Marcel van Saltbommel.

Volle bak bij zomereditie Bakfeest Dalfsen in festivalsfeer

DALFSEN - Voor het eerst organiseerde de vriendengroep - die al twintig jaar het Bakfeest in Dalfsen regelt - een zomereditie in festivalsfeer.

Er waren optredens van de PPM band, Ancora en DJ Eric Doctor op het evenemententerrein in Dalfsen. Het feest viel toevallig samen met de zomerkermis en de beide evenementen versterkten elkaar: er hing een echt een festivalsfeertje. De winst van het Nederlands elftal tegen Turkije bij het EK voetbal zaterdagavond, konden de bezoekers bekijken op een groot videoscherm en dat verhoogde de feestvreugde helemaal. Zondagmiddag werd het feest weer voortgezet als soort familiedag, met optredens van Dennie Christian, Harten 10, Erik Docter en Partyband Heer en Meester.

Foto's onder: optreden Dennie Christian en sfeerimpressie. Foto’s: Marcel van Saltbommel. Klik op het pijltje > voor de volgende foto.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency