Foto: De jubilarissen worden gehuldigd.

Volksdansvereniging Nieuwleusen viert 25-jarig jubileum

NIEUWLEUSEN - De Folkloristische Volksdansvereniging Nieuwleusen en omstreken bestaat dit jaar 25 jaar.

Onlangs vierde de vereniging het jubileum met een dagje Amsterdam voor alle leden, met na afloop een etentje in het Roode Hert.

Tijdens het etentje werden diverse leden gehuldigd: zes leden ontvingen een aandenken en een bloemetje voor hun 25 jaar lidmaatschap. Twee leden voor hun 20-jarig lidmaatschap en twee voor hun 12 ½ jarig lidmaatschap.

Oefenavond

De Volksdansvereniging is inmiddels weer gestart met de wekelijkse oefenavonden op woensdag, om 20.00 uur in de bovenzaal van 't Witte Peerd in Nieuwleusen. (Deze week overigens niet, in verband met een optreden in Dedemsvaart). Nieuwe  dansparen zijn van harte welkom, net als alleenstaanden en accordeonisten.

De vereniging verzorgt jaarlijks vele voorstellingen in klederdracht, in zorgcentra en op braderieën. Inwoners van Nieuwleusen en uit omliggende plaatsen zijn van harte welkom. Meer informatie : D.J. Gerritsen 0529-482691 of J. Klunder 0523-656348.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency