Foto: Jong Oranje, uit het archief.

Voetbalschool en Jong Oranje van S.V. Nieuwleusen weer van start

NIEUWLEUSEN - S.V. Nieuwleusen start weer met de Voetbalschool en Jong Oranje. Na een periode van gedwongen rust, mogen de jeugdteams van S.V. Nieuwleusen weer trainen.

Bij de verschillende jeugdteams wordt geïnventariseerd en bekeken of en wanneer er getraind gaat worden.

De data van de voetbalschool zijn de vrijdagen 8, 15, 22, 29 mei. Blok 1, 16.30-17.30 uur: leeftijd 7 t/m 10 jaar (JO8-JO10) Blok 2, 17.45-18.45 uur: leeftijd 10 t/m 12 jaar (JO11-JO12)

De leden van de teams van S.V. Nieuwleusen die niet aanwezig zijn, moeten zich tijdig bij de leiders afmelden. Ook jongens en meisjes die geen lid zijn van S.V. Nieuwleusen zijn van harte welkom. Van te voren aanmelden is wel verplicht, woensdags vóór 12.00 uur via [email protected]

Jong Oranje wordt gehouden op de zaterdagen 9, 16,23, 30 mei van 11.00-12.00 uur. Jong Oranje is een vrijblijvende manier om op speelse wijze kennis te maken met de voetbalsport voor kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar. Meer informatie over Jong Oranje op www.svnieuwleusen.nl/jong-oranje

Voor zowel Jong Oranje als de voetbalschool geldt dat ouders hun kinderen bij de ingang van het sportpark moeten afzetten. De kinderen worden daar ontvangen door de begeleiders en trainers. Alleen ouders die een rol hebben in de begeleiding mogen het sportpark op. De kinderen worden na de training begeleid naar de uitgang van het sportpark. Ouders moeten op de parkeerplaats ook gepaste afstand bewaren. Uiteraard nemen neemt S.V. Nieuwleusen bij de organisatie de trainingen de RIVM richtlijnen zeer serieus en handelen hiernaar.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency