USV wint 10.000 euro bij spelshow

NIEUWLEUSEN - Veertien dagen lang moesten ze hun mond houden, vanwege harde contractafspraken met de tv-producenten van SBS6. Achteraf een prestatie op zich. Want zaterdagavond kon iedereen tijdens de uitzending van de quiz ‘Echt waar?!’ zien dat de USV-delegatie maar liefst 10.000 euro had verdiend voor de clubkas.

De spelshow, gepresenteerd door Jan Versteegh, draait om het herkennen van leugens en waarheden. Die worden zeer overtuigend verteld door acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi. Elke uitzending gaat het om tien stellingen en een prijzenpot van 50.000 euro. Namens USV bleef secretaris Daniëlle Vlierman tot en met de slotvraag in de race. Ook haar laatste antwoord bleek juist, waardoor USV een royale cheque overhield aan het bijzondere uitstapje naar de studio in Baarn. USV werd geselecteerd voor deelname aan deze spelshow door de nauwe betrokkenheid bij De Vriendenloterij en de al jarenlange aandacht voor duurzaam beleid. Het bedrag is een mooie opsteker voor USV nu er een aantal kostbare renovatie- en nieuwbouwplannen op de tekentafel liggen. 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency