Foto: team en toeschouwers van USV.

USV Nieuwleusen op tv bij ‘Echt waar?!’

NIEUWLEUSEN - Voetbalvereniging USV uit Nieuwleusen reisde onlangs af naar de Talpa Studio in Baarn voor de opnames van de spelshow ‘Echt waar?!’

 

NIEUWLEUSEN – Voetbalvereniging USV uit Nieuwleusen reisde onlangs af naar de Talpa Studio in Baarn voor de opnames van de spelshow ‘Echt waar?!’ Op zaterdag 14 september om 21.30 uur is de tweede aflevering te zien bij SBS6 op televisie.

Het team van USV speelt mee om zoveel mogelijk van 50.000 euro mee te nemen naar Sportpark Hulsterlanden. ‘Echt waar?!’ is een spelshow met Jan Versteegh, waarin de kandidaten zich moeten uitspreken over ongelooflijke waarheden en geloofwaardige leugens. Acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi leggen de kandidaten overtuigend steeds twee verhalen of stellingen voor. De kandidaten moeten dan inschatten wie de waarheid spreekt en wie niet. Het 16-koppige team, bestaande uit 10 deelnemers en 6 toeschouwers, heeft een vermakelijke middag gehad.

Normaal gesproken prijkt het logo van Plus op de voorzijde van de tenues. Talpa verzocht USV om het Plus logo te vervangen, omdat ze Plus een te grote vinden. Dus trok het team voor deze gelegenheid de oude tenues nog maar eens weer aan, waarop het logo van de Wildeboer Groep veelvuldig te zien is. Of USV in de prijzen is gevallen, mogen ze nog niet verklappen. Dat wordt zaterdag tijdens de aflevering bekend.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency