Foto: Haary van 't Veld fotografie.

Uitslagen van Loopgroep AG ’85 Nieuwleusen en Staphorst

NIEUWLEUSEN - De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 waren de afgelopen weken bij diverse wedstrijden actief, in Harderwijk, op Terschelling, in Noordenveld, Nunspeet en Zwolle.

Bosloopcompetitie Harderwijk

Dennis Brandenburg liep bij de Bosloopcompetitie in Harderwijk de cross over 5 kilometer in een tijd van 19.16 minuten en werd hiermee eerste bij de Mannen.

Berenloop Terschelling

Op Terschelling werd de Berenloop georganiseerd. De AG’ers namen hierbij deel aan de halve marathon, waarbij langs de haven, door de dorpen en duinen en over het strand wordt gelopen. Erwin Kreule liep de 21,1 kilometer in een tijd van 1.28.27 en lijkt hiermee goed hersteld te zijn van zijn enkelblessure. Arendjan van de Hoek liep de halve marathon in 1.37.09, Ronnie Krul in 1.40.41, Germien Krul 1.40.52, Marjan Meijerink 2.10.51 en Corina Vrieling 2.17.23.

Opsterlandse Wampex Noordenveld

Michiel Huzen nam in Noordenveld deel aan de Opsterlandse Wampex, waarbij je in groepjes van 4 tot 8 personen ’s nachts een parcours van zo’n 25 kilometer met diverse opdrachten moet afleggen. Door de regenval van de afgelopen weken was het een extra zware editie geworden. Huzen legde met zijn team het parcours af in een tijd van 7 uur en 12 minuten.

Zandenplasloop Nunspeet

Bij de Zandenplasloop in Nunspeet liep John Brinkman de 10 kilometer in 39.24 minuten. Albert Mussche liep 39.54, Erik Compagner liep zijn eerste wedwedstrijd over 10 kilometer in 40.28 minuten. Rianne Niewold verbeterde haar persoonlijk record met 11 seconden tot 41.14 en daarmee ook het clubrecord V-35 dat sinds vorig jaar al op haar naam stond. Henk Hokse liep 43.45, Ruud Huisman 47.04 en René van Leussen 47.59 minuten.

Wythmenerplascross Zwolle

De Wythmenerplascross in Zwolle is de eerste van de vier wedstrijden van de IJsseldelta Crosscompetitie, waarbij een uitdagend parcours bij de Wythmenerplas was uitgezet. Dennis Brandenburg liep eerst de korte cross over 2,5 kilometer in een tijd van 9.10 minuten. Daarna liep hij de lange cross over 10 kilometer in 40.47 minuten.

Zwarte Dennencross Staphorst

Komende zaterdag wordt in het Staphorster Staatsbos de Zwarte Dennencross georganiseerd. Meer informatie op www.ag85.nl

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency