Foto: vlnr.: wethouder Betsy Ramerman, Marcel Reimink (Combidak /Ondernemersvereniging Lemelerveld) en Vincent Reinders (directeur Reko Raalte). Bron: gemeente Dalfsen.

Uitbreiding bedrijventerrein Lemelerveld van start

LEMELERVELD - Wethouder Betsy Ramerman verrichte maandag de officiële starthandeling voor de uitbreiding van industrieterrein ’t Febriek Zuid II in Lemelerveld.

Ze onthulde het bouwbord, samen met aannemer Reko Raalte en in het bijzijn van bestuursleden van Ondernemersvereniging Lemelerveld werd het bouwbord onthuld. Volgens plan kan er vanaf halverwege 2024 gebouwd worden.

Vraag naar kavels

Omdat de vraag naar kavels op het bedrijventerrein aanhoudt, heeft de gemeenteraad afgelopen voorjaar het bestemmingsplan ’t Febriek Zuid II vastgesteld. Nu het bestemmingsplan onherroepelijk is, kan het plangebied bouwrijp worden gemaakt. ’t Febriek Zuid II ligt ten zuiden van de Handelsweg, direct links aan de N348.

Planning en uitgifte

De werkzaamheden voor bijvoorbeeld de verbinding met de Handelsweg, de aanleg van riolering en aanleg van het wegtraject starten in september en hebben een doorlooptijd tot april 2024. De uitgifte van kavels volgt eind dit jaar. Meer informatie over de procedure volgt te zijner tijd.

Bereikbaarheid

Verkeer vanuit Lemelerveld kan de komende maanden altijd via de Transportweg richting de stoplichten aan de N348 rijden én andersom. Hierdoor wordt overlast van de werkzaamheden voor het verkeer tot een minimum beperkt.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency