Titom-feest bracht weer gezelligheid voor iedereen

NIEUWLEUSEN - De derde editie van het Titom-feest was afgelopen weekend weer een groot succes.

 

Een groep vrienden zet elk jaar dit driedaagse feest op, omdat veel mensen uit Nieuwleusen en omstreken wel eens een feest wilden hebben in de bouwvak. Elk jaar is het onze uitdaging om het feest toegankelijk te maken voor jong en oud. Op vrijdag trad deze editie de allround feestband KaramBAM op in de feesttent aan de Paltheweg. De jongens wisten hun enthousiasme en gezelligheid over te brengen op het publiek, met als resultaat vele lovende reacties.

Zaterdagavond trad Duo Espada op; kenmerkend voor piratenmuziek uit de oude doos, met hits als ‘Als een rode klaproos’ en ‘Stierendoder’. Ook Lytse Hille trad op, bekend van ‘Ik kwam je tegen’ en ‘Jij krijgt die lach niet van mijn gezicht’. Lytse Hille bracht echte Nederlandstalige gezelligheid in de feesttent.

Als afsluiter trad Aukje Fijn op. Met een spetterend intro kreeg zij om half één alle gezichten in de richting van het podium. Catchy als Helene Fischer, en bekend van ‘Zeg dat je me niet vergeet’ en ‘Dromen doet leven’.

Zo verliep deze zaterdagavond als een avond waarop de groep samen met een aantal vrijwilligers met een heerlijk en voldaan gevoel op terug kunnen kijken. Ze zijn iedereen die meehielp. En nook een aantal sponsoren, erg dankbaar.

De zondag, de spellen- en activiteitenniddag, was ditmaal gericht op de dartliefhebbers. Met deelnemers als Christian Kist (nr. 67 van de wereld) en Cliff Ruiter (kampioen paradarts) waren de banen afgeladen vol. Voor de kinderen was buiten ook genoeg te beleven: een springkussen waar ze zich op konden uitleven, en zoetigheid om te snoepen. Zo werd het Titom-feest opnieuw een feest voor jong en oud, toegankelijk voor iedereen. Volgend jaar organiseren ze het opnieuw.

 

(foto’s: Johan Bokma)

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency