Foto: sportvelden van SV Nieuwleusen en USV. Foto: Marcel van Saltbommel.

SV Nieuwleusen steunt sponsors met film

NIEUWLEUSEN - Het voetbalseizoen 2019-2020 is vervroegd voorbij vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus. SV Nieuwleusen maakt een film om de sponsors te steunen.

De wereld ziet er nu anders uit. Er zijn zorgen om de gezondheid van familie, vrienden en naasten. SV Nieuwleusen realiseert zich dat het ook voor veel bedrijven in economische zin moeilijke tijden zijn. De voetbalclub wil graag een hechte gemeenschap van leden, vrijwilligers en sponsors zijn. In deze lastige tijd wil de club zijn sponsors steunen en daarom staan er de komende periode een aantal extra acties gepland.

SV Nieuwleusen heeft een film in première laten gaan waarmee ze hun bordsponsors onder de aandacht brengen. Aan deze film is tevens een prijsvraag gekoppeld, deze is te vinden op de website van SV Nieuwleusen. De club verwacht dat de film door veel mensen bekeken zal worden. In de komende clubkrant worden alle sponsors nog eens extra in het zonnetje gezet. Ook daarna staan er nog acties gepland.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency