Storm raast over de gemeente Dalfsen

DALFSEN - Een harde wind heeft vannacht en vanochtend de nodige schade aan bomen aangericht. Rond 05.45 uur werd de brandweerpost Nieuwleusen gealarmeerd en niet veel later ook de posten van Dalfsen en Lemelerveld.

Ook de brandweerkorpsen in de omgeving zoals Hasselt, Balkbrug, Ommen en Staphorst moesten ook ingezet worden bij stormschades. De brandweer van Nieuwleusen heeft de wegen vrijgemaakt op de Ankummerdijk, Hoevenweg, Kampendwarsweg en Oosterkampen. Brandweer Dalfsen heeft bomen verwijderd op de Stouwe en brandweer Lemelerveld aan de Migaweg waar ook een hoogwerker vanuit Zwolle moest komen. 

Bij het aanbreken van de ochtend hebben de medewerkers van de gemeente Dalfsen de meldingen overgenomen en diverse takken en bomen verzaagd. Voor zover bekend hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency