Foto: Vlnr: Annemarieke Kouwen (Slagerij Kouwen), Gerrit Schoonhoven (Stichting Hand in Hand), Herman Bloemers (Aluvo). Nico Buursema (Vechtdal Bouw) en Erik de Roo. (Gebotours). Iris Buursema (Grandcafé De Viersprong) ontbreekt op de foto.

Stichting Hand in Hand Nieuwleusen ontvangt cheque

NIEUWLEUSEN - Herman Bloemers, directeur van Aluvo, overhandigde onlangs een cheque van 1.000 euro aan bestuurslid Gerrit Schoonhoven van de Stichting Hand in Hand. Hierbij waren ook de subsponsors aanwezig.

Al meer dan 40 jaar wordt het Hand in Hand voetbaltoernooi gehouden aan het eind van het seizoen op de voetbalvelden van S.V. Nieuwleusen. De laatste jaren is de organisatie van het toernooi een samenwerking tussen de Stichting Hand in Hand, hoofdsponsor Aluvo ramen - deuren - gevels, de subsponsors Vechtdal Bouw, Gebotours, Slagerij Kouwen, Grandcafé De Viersprong en S.V. Nieuwleusen.

Steuntje in de rug

Aan het toernooi van dit jaar op 6 juli, deden meer dan 30 teams mee en het werd een prachtige voetbaldag onder prima weersomstandigheden. De stichting Hand in Hand heeft als doelstelling om gehandicapte inwoners, langdurig- en ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven. De stichting zal de gift hiervoor dan ook zeker gebruiken.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency