Sponsorloop CBS De Spiegel in Dalfsen

DALFSEN - Een prachtig voorbeeld hoe waardevol en bijzonder de voorbereidingen zijn richting de Alpe d'HuZes 2023.

Kinderen vanuit alle klassen van CBS De Spiegel konden zich laten sponsoren om rondjes om het sportveld (groep 1-3) of om de school (groep 4-8) te rennen voor het goede doel. 

Nadat de bel was gegaan konden de kinderen hun sponsorformulieren inleveren. De directeur liet zich ook sponsoren, trok de jas uit en sloot zich enthousiast aan bij de groep kinderen.  Na een korte warming-up gingen de twee groepen van start. Zowel bij de lagere groepen als bij de hogere kleurden de wangen rood van de inspanning. Na een klein kwartier flink doorrennen was de finish daar. Na een welverdiende glas drinken konden de bijeen gelopen elastiekjes ingeleverd worden. Het eindbedrag wordt later bekend. Nu al is duidelijk dat de kinderen van CBS De Spiegel enorm trots mogen zijn op deze geweldige prestatie en opbrengst. Uiteraard 100% voor het KWF.

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency