Scooterbrand in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - De brandweer van Nieuwleusen werd op donderdagavond 18 januari opgeroepen voor een scooter in brand aan het Wiedenland in Nieuwleusen.

Een jeugdige Nieuwleusenaar ontdekte dat zijn scooter in brand stond en heeft direct overige aanwezigen gewaarschuwd en snel de brandende scooter uit de berging/garage getrokken. Door deze snelle handeling is voorkomen dat de brand zich verder kon uitbreiden in de berging. De gevolgen waren dan vele malen groter geweest. Buurtbewoners hebben met poederblussers de brand grotendeels geblust waarna de brandweer de smeulende resten heeft afgeblust. Voor de rookschade in de woning is een ventilator ingezet en een ambulance is zonder spoed gekomen om de bewoner te controleren omdat hij rook had ingeademd. Van de scooter bleef helemaal niets meer over.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency