Foto: Henry Zomerdijk en Marleen Krul.

Schoonmaakbedrijf Krul in Nieuwleusen in andere handen

NIEUWLEUSEN - Henry Zomerdijk uit Steenwijk neemt per 1 september Schoonmaakbedrijf Krul en Marleens Bedrijfskleding Boetiek over van Marleen Krul.

“Bijna tien jaar geleden ben ik met het bedrijf begonnen,” zegt Marleen, “en ik heb het mooi uit kunnen bouwen. Maar nu wordt het me teveel in combinatie met mijn gezin. Daarom ben ik op zoek gegaan naar iemand die het bedrijf voort wil zetten.”

HZ Schoonmaak en specialistische reiniging

Ze kwam in contact met Zomerdijk en beiden bleken soortgelijke ideeën over het runnen van een schoonmaakbedrijf te hebben. Henry werkte al van jongs af aan in de schoonmaakbranche: eerst op de werkvloer bij zijn ouders. Sinds twaalf jaar heeft hij een eigen bedrijf in Steenwijk, HZ Schoonmaak en specialistische reiniging. “Met de overname worden twee kleinschalige bedrijven samen nu één grotere,” zegt Zomerdijk, “zo kunnen we beter meekomen in de markt. We kunnen samen een breder pakket aanbieden bij beide bedrijven.”

Personeel staat voorop

De komende tijd zal er verder weinig veranderen: de naam blijft hetzelfde, het personeel ook en ze blijven zitten aan de Den Hulst, dus de klanten houden dezelfde aanspreekpunten. Graag wil Zomerdijk kwaliteit leveren en rustig doorgroeien. Maar tegelijkertijd wel een sociaal bedrijf blijven. “Het personeel is ons kapitaal en mag geen nummer worden. Dus té groot willen we niet zijn. Wij investeren voortdurend om de kennis en kunde van de medewerkers op peil te houden.”

Het bedrijf levert een totaalconcept aan diensten, zoals regulier schoonmaakonderhoud, specialistische reinigingsdiensten, maar ook voor het leveren van schoonmaakmiddelen-, materialen en machines kan de klant terecht.

Schoonmaakbedrijf Krul en Marleens Bedrijfskleding Boetiek, Den Hulst 162 in Nieuwleusen, tel. 0529 785 342.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency