S.V. Nieuwleusen wint oefenwedstrijd van Hattem

NIEUWLEUSEN - S.V. Nieuwleusen heeft zaterdag de oefenwedstrijd in en tegen Hattem met 1-5 gewonnen.

S.V. Nieuwleusen kwam in het 1e kwartier op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Wouters Tabbers en Saake Malestein. In de 20e minuut scoorde Hattem de 1-2, wat ook de ruststand was. In de 2e helft liep S.V. Nieuwleusen uit naar 1-5 door doelpunten van Wouter Tabbers, Reinier Meijerink en Saake Malestein. A.s. zaterdag 2 februari om 14.30 uur staat de competitiewedstrijd uit tegen Lutten op het programma. Lutten bezet de 3e plaats op de ranglijst en bij winst kan S.V. Nieuwleusen deze plaats overnemen.