S.V. Nieuwleusen wint met ruime cijfers van Hatto Heim

NIEUWLEUSEN - S.V. Nieuwleusen had zaterdag in de oefenwedstrijd tegen 2e klasser Hatto Heim duidelijk het betere van het spel. De Hattemers werden met 6-2 eenvoudig opzij gezet.

In de eerste helft kwam de thuisclub op een 4-0 voorsprong. Alle doelpunten kwamen van de voet van Randy Vink. In de tweede helft werd het 5-0 door een doelpunt van Reinier Meijerink. Hierna lieten de oranjehemden de teugels iets vieren en kon Hatto Heim terugkomen tot 5-2. Roy in ’t Veld schoot een vrije trap keurig binnen en bracht de eindstand op 6-2.

Volgende wedstrijd

Zaterdag 20 januari begint de competitie weer met een uitwedstrijd tegen Vroomshoopse Boys. De wedstrijd op sportpark De Bosrand begint om 15:00 uur.

Opstelling S.V. Nieuwleusen

Doel: Tim Hoogenkamp Verdediging: Kris Tinholt(63e min. Tim Beverwijk), Saake Malestein, Roy Bollemaat, Leon de Raad(45e min. Sander Bollemaat) Middelveld: Stijn Hoekstra(45e min. Tom Vasse), Reinier Meijerink, Roy in ‘t Veld, Thomas Koobs(78e min. Stijn Hoekstra) Aanval: Randy Vink (84e Sander Bollemaat), Nemo Hekkert.