Foto: erelid Jan Pasman van S.V. Nieuwleusen.

S.V. Nieuwleusen benoemt Jan Pasman tot erelid

NIEUWLEUSEN - Jan Pasman is zaterdag benoemd tot erelid, tijdens de zeer druk bezochte open dag bij voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen.

Jan Pasman zet zich al jarenlang in op vele vlakken, zo, vervulde hij diverse functies in de jeugdcommissies en was bestuurslid van jeugdzaken en voetbalzaken. Ook organiseerde hij diverse toernooien. Pasman is eveneens de grondlegger voor het plan om de jeugd van S.V. Nieuwleusen naar een hoger spelniveau te brengen en met succes. Daarnaast is Jan betrokken geweest bij de oprichting van de Voetbalschool Nieuwleusen.

Namens het bestuur kondigde voorzitter Erwin van Leussen de benoeming aan en speldde Jan Pasman de welverdiende erelid-speld op. Met een minutenlange staande ovatie liet het voltallige publiek de waardering blijken voor de zichtbaar geëmotioneerde Jan.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency