Foto: v.l.n.r.: Heleen Wildvank – Hoekman, Wim van Dijk en André en Wilco Zieleman

S.V. Nieuwleusen bedankt sponsors dug-outs

NIEUWLEUSEN - Tijdens de open dag zaterdag, konden geïnteresseerden een kijkje nemen op het vernieuwde sportpark van S.V. Nieuwleusen. De club nam het nieuwe clubhuis in gebruik, maar ook het hoofdveld kreeg een nieuwe uitstraling.

Naast een nieuw leunhek werden er twee nieuwe dug-outs geplaatst. Deze dug-outs zijn geproduceerd door Hoekman Roestvaststaal uit Nieuwleusen en het ontwerp was van Van Dijk Ontwerp & Engineering.

Moderne uitstraling

Het uitgangspunt van het ontwerp was een moderne uitstraling met voldoende zitplekken voor wisselspelers en de technische staf. Het moesten comfortabele dug-outs worden, in  de clubkleuren, waar de club de komende jaren mee vooruit kan. S.V. Nieuwleusen klopte met het ontwerp aangeklopt bij Hoekman Roestvaststaal, toeleverancier van plaatwerk lassamenstellingen. Hoewel het maken van dug-outs niet tot de dagelijkse werkzaamheden van het metaalbedrijf behoort, zagen zij wel de mogelijkheden om ze te produceren. Hoekman deed de toezegging om in een co-sponsoring met Autobedrijf Zieleman de productie voor zijn rekening te nemen.

Met één van de engineers van Hoekman, werd het ontwerp tegen het licht gehouden om productie mogelijk te maken. Om de kosten beheersbaar te houden en het ontwerp eenvoudiger door het productieproces te laten lopen, werd in samenspraak het design herzien. Daarbij werd er gekeken of er zoveel mogelijk uit handelsformaten geproduceerd kon worden. Het resultaat was een kant en klaar bouwpakket, dat door de vrijwilligers van de bouwploeg op locatie in elkaar kon worden gezet. De profielen werden op de juiste lengte gezet uit handelsformaten van 6m x 2m. 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency