Reddingsbrigade Heren B op podium in Weert

STAPHORST - Reddingsbrigade Staphorst zwom zaterdag de Nieuwjaarswedstrijd in Weert. Er deden een damesteam en twee herenteams mee uit Staphorst.

Er waren drie klassementen, Junioren B: 2002-2005, Junioren A: 2004 en eerder en Masters: 1990 en eerder. Namens Staphorst deed er een Heren A, heren B en dames A mee.

Elk team moest zes onderdelen zwemmen. Op het programma stond 4x 50 m hindernisestafette, 50m popduiken voor ploegen, 4x 50m popvervoeren, 4x 50m torpedoboeiestafette, 4x 50m reddingsestafette en 4x 50m lijnredding. De wedstrijd liep vlot achter elkaar door.

Aan het einde van de avond bleek dat er een team het podium heeft behaald: Heren B werd derde in deze wedstrijd. Heren A heeft de zesde plek behaald en de dames zijn negende geworden. Heren A zwom vier clubrecords deze avond.

De teams bestonden uit:

Heren A: Michiel van der Heijden, Bart de Weerd, Roy Kamphuis, Sven Kamphuis.

Dames A: Pip Eggerding, Jennifer van Elp, Anouk Hofstede, Chakyra Haasjes.

Heren B: Melvin Hulst, Remco Doldersum, Mathijs de Witte, Jesse de Koe.

De Reddingsbrigade is ook te vinden op facebook, https://www.facebook.com/pages/Reddingsbrigade-Staphorst/316771898364940

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency