Foto: gedeputeerde Erwin Hoogland biedt Rick Brink de plattegrond van Vechtdal aan met veel accommodaties. Aangeleverde foto.

Presentatie ‘toegankelijk vakantiepark’ Vechtdal

VECHTDAL - De presentatie van ‘toegankelijk vakantiepark Vechtdal’ werd zaterdag gehouden in hotel De Zon in Ommen. Het is een samenwerking tussen de gemeenten Hardenberg, Ommen en Dalfsen.

Stichting Handicap doet daar ook aan mee. Een mooie aftrap voor de week van de toegankelijkheid van 2 tot en met 7 oktober. In het Vechtdal zijn veel mogelijkheden en voorzieningen voor mensen met een beperking. Bijna 80 locaties voor recreatie en ontspanning, een voorbeeld voor de rest van Nederland.

Samen erop uit

Eén op de vijf Nederlanders heeft een beperking en kan er zelden alleen op uitgaan. Met ‘toegankelijk vakantiepark Vechtdal’ kunnen gezinnen, familieleden en vrienden er samen op uit met iemand met een beperking.
Bij de presentatie waren veel vertegenwoordigers van de politiek, zoals Rick Brink en wethouder Betsy Ramerman van de gemeente Dalfsen. Rick Brink kreeg een plattegrond met accomodaties aangeboden, zie ook zie www.vechtdalvakantiepark.nl Een greep uit de voorzieningen: rolstoelvriendelijk, mindervalide toilet, Anjerfietsroute en comfortzorg. Natuurlijk zijn valide mensen ook welkom.

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency