Foto: de spelers van Plankenkoorts Nieuwleusen

Plankenkoorts Nieuwleusen sluit toneelseizoen af

NIEUWLEUSEN - De eerste serie optredens van de 45-jarige toneelvereniging Plankenkoorts uit Nieuwleusen werden eind november opgevoerd.

Het publiek in de Ontmoetingskerk in Nieuwleusen en in de Wiekelaar in Oudleusen was getuige van de hilarische klucht ‘Een kuuroord vol met stress’ van schrijver Nico Torrenga.

Korte inhoud

Het verhaal draait om de eigenaar van een ontspanningsoord die een stressvolle en drukke periode heeft. De hulp van zijn broertje brengt niet bepaald de gevraagde rust met zich mee. Zeker niet wanneer er onder andere tv-opnames van omroep MAX staan gepland en er diefstal onder de gasten plaatsvindt.

Laatste optredens

Eind januari speelt Plankenkoorts een gastoptreden in Dedemsvaart daarna volgen op zaterdag 1, vrijdag 7 en zaterdag 8 februari de laatste optredens in ’t Witte Peerd in Nieuwleusen. De voorstelling van 8 februari is uitverkocht; voor de overige optredens zijn nog kaarten te bestellen via www.plankenkoortsnieuwleusen.nl of via Beltman’s Woodworks, tel. 06-11440924.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency