Piet Gons rijopleidingen organiseert Roadshow

Op zaterdag 18 november is er een tussen 9 en 12 uur een roadshow in Zwolle van rijschool Piet Gons.

Met Rijbaan.nl op weg naar een nieuwe toekomst

‘Transport biedt veel meer kansen dan je denkt’

Beginnen aan een chauffeursopleiding met de zekerheid dat je daarna een baan hebt in de transportsector. Dat is de kracht van Rijbaan.nl. Veel jongeren én mensen die een andere richting op de arbeidsmarkt zoeken, sloegen deze route al in. “Mensen zijn vaak verrast door de kansen die de transportwereld biedt”, zegt directeur Erik Hattem van Piet Gons Rijopleidingen.

Jongensdroom
Wim Rook, manager van Rijbaan.nl, ziet tijdens de maandelijkse informatiebijeenkomsten een heel gemêleerd gezelschap voor zich. Mannen en vrouwen van alle leeftijden hebben belangstelling voor een functie op de weg. “Van jongeren die hun eerste stappen op de arbeidsmarkt zetten tot vijftigers en zestigers die nog eens wat anders willen en zich laten omscholen.’’

BBL
Piet Gons Rijopleidingen leidt chauffeurs op voor meerdere BBL-opleiders. Zaterdag 18 november wordt er een gezamenlijke informatiebijeenkomst gehouden in Zwolle. Hier zal ook BBL Transport en Logistiek het nieuwe BBL-concept presenteren. Niet één dag in de week maar één dag in de maand naar school.

Baangarantie
Als de kandidaten de rijbewijzen en diploma’s behaald hebben die nodig zijn voor het chauffeursvak gaan ze de weg op voor gerenommeerde bedrijven uit de regio Zwolle. “We bieden de garantie van een baan, die zekerheid is ideaal voor starters én voor mensen die een nieuwe richting op de arbeidsmarkt willen inslaan.” zegt Wim Rook.

Het complete opleidingstraject wordt gevolgd bij Piet Gons Rijopleidingen. Zij zijn al jarenlang de vertrouwde specialist voor alle rijopleidingen, theoriecursussen, bij- en na scholingen rondom Code 95.
 

 

Roadshow Zwolle

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging of wil jij je laten opleiden tot je eerste baan als vrachtwagenchauffeur?
Kom zaterdag 18 november 2023 langs in Zwolle. We vertellen je graag alle informatie en mogelijkheden!

Tijdstip: 09:00-12:00 uur
Locatie: Mercure Hotel, Hertsenbergweg 1, Zwolle

Wil je kosteloos je diploma, rijbewijzen én certificaten behalen? Maar niet wekelijks naar school? Dan ben je bij BBL Transport en Logistiek aan het juiste adres!

Wil jij opgeleid worden tot vrachtwagenchauffeur met daarbij een baangarantie? Switch van baan via Rijbaan.nl! De juiste route om je te laten omscholen tot vrachtwagenchauffeur.

Wil jij zaterdag 18 november een gratis proefrit maken in de personenauto of vrachtwagen?
Meld je aan via onze website rijbaan.nl/roadshow. (vol = vol!)

 

 
   
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency