Foto: De Nederlandse band Snaggletooth laat de roemruchte tijden van Motorhead herleven (foto: Rob Sneltjes Fotografie).

Palthepop brengt eerbetoon aan Status Quo en Motörhead

NIEUWLEUSEN - Op zaterdag 30 november staat Het Witte Peerd weer in het teken van het jaarlijkse Palthepop. Op deze Rocknight brengen twee gerenommeerde tribute-bands een ode aan twee nog veel gerenommeerdere rockbands.

 

De Duitse band Piledriver brengt een ode aan Status Quo en de Nederlandse band Snaggletooth zet een perfecte kopie neer van een van de hardst rockende bands van de afgelopen vijftig jaar: Motörhead. Pilederiver is het ‘tribute’-label allang ontgroeid en heeft de reputatie van ‘Europe’s best Status Quo tribute’. Het gezelschap brengt vooral werk uit wat over het algemeen wordt gezien als de beste jaren van de Quo: de periode van 1970 tot 1981. Daarnaast borduurt de band verder op deze sound met zelfgeschreven songs. 

Snaggletooth is het Nederlandse eerbetoon aan Motörhead, de legendarische metalband rond zanger en gitarist Lemmy Kilmister. Kaarten zijn vanaf heden in de voorverkoop verkrijgbaar. Ze kosten in de maand oktober een tientje per stuk. Vanaf november kosten ze vijftien euro en op de avond zelf aan de kassa twintig euro. De tickets zijn in Nieuwleusen te koop bij Klinge Tweewielers, cafetaria Het Witte Peerd en online via www.ticketkantoor.nl/shop/Palthepop2019.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency