Foto: Marcel van Saltbommel.

OVN Nieuwleusen deelt prijzen uit van eindejaars-stempelactie

NIEUWLEUSEN - Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen reikte de prijzen van de eindejaars-stempelkaartenactie vrijdagavond uit bij Proeflokaal Zuid.

De ondernemers uit Nieuwleusen spraken hun waardering uit voor de bestedingen in het dorp en de hoeveelheid deelnemers aan de actie.

De eerste prijs was voor Trijnie Bork uit Nieuwleusen, ze won bonnen ter waarde van 400 euro. Zes winnaars ontvingen voor 100 euro aan waardebonnen: de dames G. Toerse, Ida Dijkslag, Gerry van de Werf en Annie Blik uit Nieuwleusen, mevrouw J. Krul uit Punthorst en mevrouw A. Ekkelkamp uit Oudleusen. De gewonnen waardebonnen kunnen de deelnemers besteden bij alle deelnemers van ondernemersvereniging Nieuwleusen Actief. Ze kunnen ingewisseld worden bij bijvoorbeeld het tanken, lekker eten, nieuwe jurk ofschoenen, naar de kapper, de slager, de hobbywinkel en noem maar op. De lijst met deelnemende ondernemers staat op de website www.dedalfsermarskramer.nl

Na de prijsuitreiking konden de winnaars nog een drankje gebruiken en even gezellig napraten bij Proeflokaal Zuid.

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency