Foto: Het sponsordoek op het evenemententerrein aan de Bosmansweg.

Oranjevereniging Nieuwleusen draagt sponsoren een warm hart toe

NIEUWLEUSEN - Sinds jaar en dag prijkt vol trots het grote sponsordoek van de Oranjevereniging waarmee officieus de jaarlijkse feestweek wordt aangekondigd. Vanwege de coronamaatregelen zal er dit jaar echter geen Oranjefeest worden georganiseerd, maar plaatste de Oranjevereniging afgelopen week toch het grote sponsordoek. Op deze manier hoopt de vereniging haar vele sponsoren een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden voor hen als ondernemers.

“Hoewel we dit jaar geen feest organiseren zoals we dat elk jaar doen, willen we met het ophangen van dit doek toch een beetje extra zichtbaarheid creëren voor onze sponsoren. We weten dat het voor sommige van hen financieel echt zware tijden zijn en we hopen van harte dat zij allen deze crisis weten te doorstaan. Zonder onze sponsoren namelijk geen Oranjefeest dus alleen al voor het voortbestaan daarvan moeten we ons met alle Nieuwleusenaren inzetten om de lokale economie te ondersteunen,” legt voorzitter van de Oranjevereniging Patrick Belderink uit. 

Hij vervolgt: “na het bericht dat het Oranjefeest dit jaar niet doorgaat, hebben we de laatste tijd veel vragen gekregen of er ècht geen feest komt en of we niet toch iets alternatiefs kunnen organiseren. We zouden als bestuur niets liever willen en momenteel onderzoeken we de beperkte mogelijkheden die er zijn. We kunnen hier echter nog 0 garanties over geven, omdat we geheel afhankelijk zijn van hoe de maatregelen de komende periode zich ontwikkelen en we doen het alleen als het in alle veiligheid kan. We hopen natuurlijk op verdere versoepelingen, maar het blijft spannend. Kortom, we onderzoeken zeker de mogelijkheden om toch nog iets te organiseren maar of dit gaat lukken en in welke vorm zal heel kort van tevoren pas definitief bekendgemaakt kunnen worden.” 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency