Ongeval met letsel op de N377 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Woensdagmiddag worden de hulpverleningsdiensten opgeroepen voor een ongeval met twee voertuigen op de Oosterhulst / N377 in Nieuwleusen.

Bij de oversteek Den-Hulst/Oosterhulst gebeurde het ongeluk toen een automobiliste wilde oversteken. Hierbij werd een taxi komende vanuit Balkbrug over het hoofd gezien. De taxichauffeur probeerde nog bij te sturen maar kon een aanrijding niet voorkomen. Als deze bestuurder rechtuit was gereden had hij de overstekende auto volop in de flank geraakt en waren de verwondingen ernstiger geweest. Voor de medische zorg werden twee ambulances gestuurd en een traumahelikopter vanuit Amsterdam. De heli werd tijdens de vlucht geannuleerd en is niet ter plaatse gekomen. De bestuurster van de overstekende auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De provinciale weg is geruime tijd afgesloten geweest vanwege het onderzoek en de berging van de auto's.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency