Ongeval letsel Schapendijk Punthorst

NIEUWLEUSEN - In een flauwe bocht halverwege de Schapendijk is maandagmiddag een ongeval gebeurd met twee personenauto's. In deze bocht hebben de auto's elkaar geraakt waarna één auto over de kop sloeg en in het water terecht kwam.

Brandweer Nieuwleusen, ambulance en politievoertuigen gingen ter plaatse en onderweg kwam het bericht dat de betrokkenen uit de voertuigen waren gekomen. Beide chauffeurs zijn uiteindelijk door de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Om de oorzaak vast te kunnen stellen is de Schapendijk vele uren afgesloten geweest voor het verkeer. Een specialistisch Forensisch Opsporingsteam van de politie heeft een uitgebreid onderzoek ingesteld. Hierbij werden alle sporen vastgelegd om er achter te komen welke auto op de verkeerde weghelft heeft gezeten. Nadat het onderzoek was afgelopen is een bergingsbedrijf gekomen om beide auto's af te slepen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency