Ondernemen in coronatijd; ondernemers aan het woord

NIEUWLEUSEN - Als ondernemer in coronatijd is het voor de één een ongekende drukte en een (veel) hogere omzet dan normaal. Terwijl er aan de andere kant ondernemers zijn die erg veel moeite moeten doen om het hoofd boven water te houden. In deze rubriek enkele Nieuwleusense ondernemers aan het woord, zoals: Helga Schuurman van Schuurman Schoenen en Podologie.

  1. Op welke (creatieve) wijze probeer je er toch te zijn voor je klanten in deze periode?

“Wij bieden de mogelijkheid om thuis of op locatie te passen. Klanten kunnen aan ons doorgeven wat ze zoeken en wij bezorgen het dan aan huis. Ook hebben we een webwinkel opgezet waar men online kan winkelen. Sleutels en autosleutels kunnen we ook op locatie bij maken, een afspraken maken kan telefonisch.”  

 

  1. Wat zou je tegen de klanten willen zeggen?

“Dat als ze schoenen, pantoffels, sokken of fournituren nodig hebben, ze ons maar hoeven te bellen of appen. Heel veel schoenen zijn nu ook flink afgeprijsd. En probeer zo veel mogelijk uw lokale ondernemers te steunen, zij hebben het hard nodig.”  

 

  1. Hoe hoop je dat de wereld er over een half jaar voor jouw bedrijf uit ziet?

“Over een half jaar dan zitten we in de zomer. Ik hoop dat we weer iedereen kunnen helpen in de winkel, met leuke sandalen en vlotte sneakers. Tot die tijd: blijf als klant komen naar de winkels in uw eigen dorp.” 

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency