Foto: apenkooien, uit het archief.

Oldskool gymlessen weer van start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Nu het binnensporten - onder bepaalde corona-voorwaarden - weer kan en mag, starten de Oldskool gymlessen ook weer, voor volwassenen tussen de 18 en 50 jaar.

Wekelijks zijn er wisselende sport- & beweegactiviteiten onder leiding van de vaste lesgever Evaline Ridderikhoff. Als volwassene weer genieten van gymlesactiviteiten, zoals apenkooi, trefbal, slagbal en alle andere leuke spellen uit de schooltijd? Maar ook van bootcamp, pilates en diverse andere sportactiviteiten? Geef je dan snel op en doe mee!

Op maandag

Elke maandag staat er wat anders op het programma. Plezier staat voorop. Evaline richt de lessen zo in dat die voldoen aan de corona-maatregelen die op dat moment van toepassing zijn. De Oldskool gymlessen worden tot de zomer nog vier keer gegeven op de maandagen 7, 14, 21 en 28 juni. De lessen zijn van 19.00-20.00 uur in een sporthal van kulturhus De Spil in Nieuwleusen en kosten 3,50 euro per les. De lessen gaan door wanneer er minimaal vier deelnemers zijn.

Aanmelden

Ga voor aanmelden naar: https://bit.ly/3wEIuFb Meer informatie bij buurtsportcoach Marco Hollak via [email protected] of kijk op de website www.dalfsenbeweegt.nl

 

Delen:

Tip de redactie

Heb jij nieuws voor de Dalfser Marskramer? Laat het ons weten!

Lees meer

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency