Foto: Connect komt bij elkaar in kulturhus De Spil in Nieuwleusen. Archieffoto: Marcel van Saltbommel.

Nieuwe mensen leren kennen bij Connect in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN - Wie nieuwe mensen wil leren kennen om samen leuke activiteiten te ondernemen, is welkom bij Connect.

Of je nu op zoek bent naar gezellige gesprekken, sportieve uitdagingen, spelletjes of gewoon samenzijn, bij Connect kan het allemaal. Iedereen tussen de 25 en 60 jaar oud is van harte welkom. Ongeacht of je ervaring hebt met sociale activiteiten of niet, Connect staat open voor iedereen.
Kom gezellig langs, een keer in de maand op donderdag, van 19.00 tot 21.00 uur. De deelnemers ontmoeten elkaar in het café van kulturhus De Spil, Koningin Julianalaan 10 in Nieuwleusen. En het eerste kopje koffie of thee is gratis.

Vrijheid en plezier

Bij Connect draait het om vrijheid en plezier. Niets is verplicht en de deelnemers beslissen samen wat te doen. Wandelen, sporten, spelletjes spelen of gewoon relaxen – je kunt zelf kiezen. Meer informatie en aanmelden bij Henriët van der Stege, via e-mail: [email protected] of bel: 06-3099 8267.

Connect is er voor iedereen die graag nieuwe mensen wil ontmoeten. Als je het soms lastig vindt om nieuwe contacten aan te gaan of bestaande contacten te onderhouden, staan de consulenten van MEE voor je klaar. Ze kunnen zelfs een persoonlijke afspraak maken om behoeften en wensen te bespreken, zoals groepsgrootte, leeftijd, interesses en eventuele beperkingen.Bij Connect kunnen zelfs vriendschappen ontstaan. De ondersteuners zijn er om te helpen bij het opbouwen van positieve interacties, het plannen van activiteiten, ze zijn er voor jou zolang je hen nodig hebt en er is ruimte voor iedereen. Als de groep te groot is, zorgt men ervoor dat er meerdere activiteiten parallel plaatsvinden, zodat iedereen de aandacht krijgt die hij of zij verdient. Er wordt geluisterd naar jouw persoonlijke behoeften.
In opdracht van Saam Welzijn wordt de organisatie door medewerkers van MEE en vrijwilligers verzorgd. Samen met begeleiding of eigen netwerk bespreekt men we of het wenselijk is dat zij meedraaien/ondersteunen tijdens de activiteiten.

Connect zoekt vrijwilligers

Oproep aan Vrijwilligers: versterk ‘Connect’ in Nieuwleusen en maak een verschil. Ben jij iemand die graag van betekenis wil zijn voor anderen en tegelijkertijd een gezellige avond wil beleven? Dan is dit jouw kans om deel te nemen aan Connect’ MEE en Saam Welzijn zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich één keer per maand of eens in de twee maanden willen inzetten voor Connect, een initiatief dat mensen samenbrengt en de mogelijkheid biedt om nieuwe contacten te leggen en leuke activiteiten te ondernemen.

Connect heeft als doel om mensen in de leeftijd van 25 tot 60 jaar samen te brengen voor gezellige avonden vol samenzijn en activiteiten. Of je nu houdt van een goed gesprek, een ontspannen wandeling, sportieve uitdagingen of simpelweg wilt genieten van elkaars gezelschap, Connect biedt een gevarieerd scala aan activiteiten.

Wat kan je verwachten: de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle vriendschappen op te bouwen. Gezellige avonden waarin je kunt deelnemen aan activiteiten die jij leuk vindt. Een laagdrempelige omgeving waarin niets moet en alles mogelijk is. Gratis koffie of thee bij elke bijeenkomst. De vreugde van vrijwilligerswerk en het positieve verschil dat je maakt in de gemeenschap.
De bijeenkomsten vinden één keer in de maand plaats op donderdag van 19.00 tot 21.00 uur in het café van kulturhus De Spil, Koningin Julianalaan 10 in Nieuwleusen. Deelname aan deze avonden staat open voor iedereen tussen de 25 en 60 jaar.

Kom gerust langs om de sfeer te proeven en te ontdekken of Connect iets voor jou is. Of neem contact op met Henriët van der Stege via [email protected] of bel naar 06-3099 8267 voor meer informatie.

 

 

 

Delen:

De Dalfser Marskramer

Verschijnt iedere dinsdag in een oplage van 22.900 exemplaren in Ankum, Balkbrug, Dalfsen, Hasselt, Hoonhorst, IJhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen, Oudleusen, Rouveen, Staphorst, Vinkenbuurt en Witharen.

© - Ontwerp & realisatie: FIZZ | Digital Agency